Oorkaars therapie


De oorkaarsen werken zuiverend in oren, keel, neus-, en bijholten. Ze zijn gemaakt van zuivere bijenwas, honingextract, salie, johanneskruid, kamille. Een filter voorkomt dat er verbrandingsresten in de gehoorgang zouden terechtkomen. Het condensaat van was met kruiden fungeert als transportmiddel en leidt tot sterke activering van stofwisselings-en lymfefuncties in het hoofd. De afvalstoffen kunnen op die manier gemakkelijker uitgescheiden worden.

Oorkaarstherapie helpt doeltreffend bij gehoorstimulatie, sinusitis, neus-, keel-, frontale en paranasale irritaties; oorsuizen en oortinteling; hoofdpijn en migraines; heesheid. Ook te gebruiken bij hyperactiviteit, vochtophoping/slijmvorming achter trommelvlies, slapeloosheid, stress, ziekte van Ménière, verwijderen van oorstoppen, verlichting bij verkoudheid.
De lokale aanvoer van warmte stimuleert de perifere bloedsomloop en het lymfesysteem. Bovenop het zuiverend aspect worden de energetische velden gestimuleerd. Zowel bij Aura-fotografie als bij Kirlian-fotografie is bewezen dat de energievelden rond het oor opmerkelijk verbeteren.
Oorkaarsen werken diep in op de in-en-rond het oor liggende 141 acupunctuurpunten.
Wij gebruiken enkel de echte Hopi-oorkaarsen die aan de CE-normen voldoen (richtlijn 93/42/EEG).